SHPËRNDAJE

Njerzit protagonist te ndryshimeve te medha jane ata qe gjithmone jane shenjester e armiqve sepse ata jane shtylla e shoqerise dhe zhvillimit te nje procesi shoqeror drejt sukseseve.

Armend, ti je fajtor per:

– konkretizimin e procesit te ndryshimit, dhe clirimin nga e keqja te komunes sone;

-konkretizimin e zones industriale,dhe perfundimin e saj;

-per pergaditjen e projekteve milioneshe, dhe fitimin e tyre;

-konkretizimin e zyres per zhvillim ekonomik lokal, dhe pergaditjen e stafik adekuat;

-fitues i megaprojekteve per renovimin e shkollave fillore dhe te mesme;

-sjelljen e investitoreve te huaj;

-pergaditjen e projekteve infrastrukturore;

-projektin e renovimin te shtepise se shendetit, projekt milionesh…

Armend, ti je fajtor…???