SHPËRNDAJE
  1. Gjigand i mobilimit Kosovar,  Migros Mobilje me pikat e shitjes ne Prishtine, Gjilan, Ferizaj dhe Viti, sjell ekskluzivitetin e fjales se fundit per mobilimin dhe extra komoditetin ne shtepine tuaj.

Per me teper kontaktoni ne nr tel:

+38349998999

+38344444424