SHPËRNDAJE

Sot, eshte bere hapja e autostrades Prishtine – Shkup, e quajtur Arber Xhaferi ku moren pjese figurat politike me te rendesishme nga Kosova dhe Maqedonia.

Ne mesin e ketyre perfaqesuesve me te rendesishem politik mori pjese edhe Kryetari i i komunës së Presheves z.Shqiprim Arifi.

Shihet qarte afersia e Arifit me kryeministrin Haradinaj dhe Zaev, ku ne cdo evend te rendesishem nuk mungon edhe ftesa per Kryetarin e komunes se Presheves.