SHPËRNDAJE

Se politikberja ne komunen e Presheves ka ndryshuar ajo sdo mend, shihet cdo dite e me teper nen drejtimin e kryetarit te komunes se Presheves z.Shqiprim Arifit dhe partise Alternativa per Ndryshim.

Shqiprim Arifi cdo dite e me teper eshte prane qytetareve, ne menyre qe drejtperdrejt te jete me qytetaret ne cdo sfide qe kane ata duke i zgjidhur problematikat e qytetareve e qe politika e stervjetruar nuk ka patur kohe ti zgjidh duke u marr me interesa te veta personale apo klanore.

Sot, Shqiprim Arifi shihet duke e ndegjuar problematikat e nje plaku i cili rrefen me emocione se sa me gezim e kan pritur nje kryetar si Shqiprim Arifi, e qe eshte sherbyes e jo udheheqes.