SHPËRNDAJE

Sot, ne Leap Summit qe u mbajt ne Universitetin e Prishtines, samit ky i organizuar nga organizata LDA, nje fjalim nderi mbajti kryetari i komunes se Presheves z.Shqiprim Arifi.

Ne pranin e qindra te rinjeve Shqiprim Arifi shpalosi historine e tij qe vjen nga Gjermania, duke dhene nje model shembull per te gjithe te rinjte qe jane te gatshem te kontribuojne per vendin dhe popullin e tyre.Ai nga nje biznesmen shume i fuqishem ne Gjermani dhe me gjere vjen dhe hap nje parti politike ne Presheve ku vetem nje vite me vone ai behet kryetar komune, e kejt kjo ndodhi vetem me nje çelës te suksesit e ai thot” para se te kesh dije beso ne to”

Prishtine, 2019