SHPËRNDAJE

Çfarë mënyre përdorni për të pastruar veglat nga ndryshku?

Nëse jo gjithmonë mënyra juaj ka funksionuar, atëherë lajmi.net ju përcjell një mënyrë efikase për pastrimin e tyre.

Ju duhet të merrni veglat dhe t’i vendosni të gjitha në një enë, pastaj në të të vendosni uthull.

Lëreni uthullën të qëndrojë 24 orë dhe pastaj largojeni nga ena.
Veglat vetëm ju duhet që t’i pastroni pastaj që të duken plotësisht si të reja.