SHPËRNDAJE

Rotterdam i Holandes 🇱🇺 eshte destinacioni i radhes per bursa te plota semestrale ne InHolland University of Applied Science per te gjithe studentet e #KolegjiUniversum.

Ne kuader te bashkepunimit nderkombetar, #KolegjiUniversum fton te gjithe studentet te aplikojne per bursa nderkombetare.
Bursa perfshine: shkollim falas, 850€ kompenzim mujor dhe 275€ kompenzim per shpenzime te biletes se aeroplanit✈️.
Nga 2015 deri sot, #KolegjiUniversum ka derguar 108 studente per studime semestrale me bursa te plota ne 22 shtete te Evropes 🇪🇺🌍 #UniversumËshteNderkombetar #bursa #Kosova #UniversumMeiMiri