SHPËRNDAJE

Njihuni me modelen Dorentina Haziri
Si femër shumë e pashme dhe e talentuar, vajza nga Kosova që jeton në Gjermani tashmë ka nisur rrugën e modës. Një fushë në të cilën kanë shfaqur sukses të jashtëzakonshëm shumë femra të njohura shqiptare derisa edhe Dorentina Haziri ka vendosur të ndjekë këtë rrugë. Edhe pse e re në moshë ajo nuk do të ndalet se krahas modës që po meret së shpejti pritet të nis edhe një Tv show ku do të prezantojë shumë personazhe publike pasiqë kjo punë është një passion i jashtëzakonshëm i saj.