SHPËRNDAJE
  1. Isuf Memeti pronar i Rtv Aldit njihet boterisht si nje njeri aspak stabil, gjate gjithe kohes ai ka bere lojra te ndryshme ne kurris te qytetareve te Komunes se Presheves.

Dihet qarte qe deri para pak kohesh ishte kunder Ragmi Mustafes, e tani qe kryetari i komunes se Presheves nuk e paguan ashtu sic ka qejf ai, ky i fundit rreshtohet perkrah opozites dhe me shantazhe e shpifje merret gjith kohen duke futur edhe te moshuar ne loje vetem e vetem te arrij qellimet e veta.

Po e postojm nje fakt ku Isuf Memeti ne vitin 2015 e qe ishte kryetar i nendeges se PVD ne vendin e tij, publikon dhe ben politik kunder Ragmi Mustafes qe sot e mbron.

Kesaj pune smund ti themi ndryshe pos, kah po fryen era.