SHPËRNDAJE

Ai është një artist unik dhe i talentuar e me të ardhme e sapo ka sjellë këngën “New & Better”. Emri i tij është Tamim dhe ka origjinë afgane dhe jeton në Kaliforni por i dashuruar pas kulturës dhe muzikës shqiptare ku shumë shpejt do ta shohim edhe bashkëpunime me artistët tanë ku një këngë do të vijë shpejt me këngëtaten Alida Duka. Tamim ka kohë që prodhon muzikë nga tesktet e deri te puna si producent por siç e dëgjoni në këngën e re ka edhe një super zë. Edhe babai i tij është artist ku ka një Televizion atje që quhet Afghan Theatre TV ku mësojmë se ia ka realizuar edhd videon atij. Artisti e njeh shumë mirë muzikën shqiptare e ndjek atë por ka qenë edhe në Shqipëri në Durrës e tashmë ai ka familje atje pasi femra që ia ka marrë zemrën dhe është lidhur me të është shqiptare. Për më tepër për Tamim ju mund të dëgjoni e shihni këngën e tij e cila ka nisur të pritwt mjaft mirë por edhe mund ta ndiqni atë në instagram @whoistamim.