SHPËRNDAJE

Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve, Nasim Haradinaj, i cili njëherësh ka qenë një nga luftëtarët kryesor në betejen e Koshares, i ka akuzuar deputet e Kosovës për votimin dhe themelimin e Gjykatës Speciale.

Ai deputetët i ka quajtur faqezinjë sepse tani sipas tyre do të gjykohen luftëtarët e lirisë.

Ai ka thënë haptazi se deri tani nuk ka pasur ftesë nga Gjykata Speciale, por e ka pranuar publikisht që ka vra ushtarë serbë.