SHPËRNDAJE

Vetëm dje kemi parë një koleksion dizajnesh të telefonit të ri – Huawei Mate 10, me të dhënat e specifikave dhe dimensioneve, dhe sot shohim fotografinë e parë të supozuar të pajisjes.

Fotografia, e paraqitur më poshtë, thuhet se prezanton Huawei Mate 10 me ekranin e saj të plotë dhe ballinën pa butona. Është interesante se rrjedhjet online thane se do të ketë një buton, por kjo nuk duket këtu.

Duke pasur parasysh se Huawei Mate 9 nuk kishte butona fizike në front, ky imazh mund të jetë shumë i vërtetë. Ne gjithashtu kemi dëgjuar të flitet për versione të rregullta dhe Pro të Mate 10, kështu që ne mund të kemi parë dy pajisje të ndryshme.

Ajo që dimë deri tani është se Huawei Mate 10 do të ekspozohet në Mynih më 16 tetor. Do të mundësohet nga vetë Kirin 970 i Huawei.

Ne gjithashtu kemi dëgjuar se do të ketë një LCD IPS me 6.3 inç të 1440x2960px, 6GB RAM, 4,000mAh bateri dhe një kamerë të dyfishtë 20MP + 12MP në anën e pasme.