SHPËRNDAJE

Leap Summit pas suksesit të arritur ne Tirane, vjen fuqishem edhe ne Prishtine.

Organizuar nga LDA me në krye me Qendrim Hoxha kete vite ne ambientet e UP mbahet Leap Summit.

Pervec shume figurave te medha dhe te suksesshme ne karieren e tyre, eshte dhe nje personalitet i vecante, me nje paraqitje moderne per xhentellmeni, dhe aq me shume idealist i madh i ndryshimeve historike ne Luginen e Presheves, perapa te pranishmeve ne Leap do jete Kryetari i Komunes se Presheves dhe Alternatives per Ndryshim z.Shqiprim Arifi.

Per me teper ju ftojme me date.12.93.2019 ne ambientet kryesore te UP duke filluar nga ora 10:00.