SHPËRNDAJE

Rrustem Berisha poet edh studiues ka lindur në vitin 1970.

Ai, ka studiuar gjuhën dhe letërsinë shqipe në Prishtinë.

Ka botua disa vepra ndërsa libri i radhës është “Gjenocidi Serbo-Malazez 123”, për të cilin ka punuar rresht 15 vite, shkruan veprimtari Granit Shala në një postim të tij në Facebook.

Posted by Granit Shala on Thursday, October 31, 2019