12.3 C
Pristina
E martë, 26 Shtator, 2023

EKONOMI

Nuk miratohet Marrëveshja për reformën e sistemit të ndihmës sociale në...

Me 63 vota për, 24 kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk e kanë miratuar Marrëveshjen e projektit të reformës së...

Nuk ndalen rritjet e çmimeve në Kosovë, inflacioni në muajin prill...

Rritja e çmimeve për produktet bazike ushqimore në Kosovë nga prilli i vitit të kaluar është rritur 11.2 për qind, thuhet në raportin e...

Kostoja e jetesës në Kosovë, më e lira në Ballkan

Kosova ka koston më të lirë të jetesës, krahasuar me vendet e tjera në Ballkanin Perëndimor. Indeksi i shpenzimeve për jetesë llogaritet në bazë të...