SHPËRNDAJE

Shoqata e Bankave të Kosovës (SHBK) ka kërkuar nga qytetarët e Kosovës që kur të bëjnë pagesa online me karta bankare Të mos përdoret Wi-Fi publike.

“Pagesat me karta bankare dhe blerjet online janë vazhdimisht në rritje dhe janë mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për të kryer pagesa. Mirëpo, ato duhet të bëhen në mënyrë të sigurt për të parandaluar mashtrimet. Gjatë pagesave Mos përdorni Wi-Fi publike dhe të pasigurta… dhe gjithmonë vetëm nga pajisjet e juaja private”, thuhet në njoftimin e Shoqatës së Bankave të Kosovës.

May be an image of text