9.6 C
Pristina
E hënë, 3 Tetor, 2022

ESTRADA

Ju prezantojmë yllin e ri në skenën shqiptare Barbara

Eshtë e talentuar mjaft e re madje zëri dhe interpretimi i saj ka ngacmuar të shkruajnë edhe mediat e huaja. Po flasim për yllin...

“Sot është dita jote kingu im” uron ylli Liza

"Sot është dita jote zemër, të jam falenderuese për çdo gjë që bën për mua dhe fëmijët tanë. Ju jeni çdo gjë. Gëzuar ditëlindjen...

Ku eshte grupi i këngëtarëve qe e kallin kudo

Një buqetë me zëra të ëmbël, që muzika i ka bashkuar, edhe pse nga krahina të ndryshme ata të gjithë Bashkë po e ndezin...