SHPËRNDAJE

E konsideruar ndryshe si këngëtarja e parë që solli muzikën R&B në Shqipëri, këngëtarja Arta Bajrami sot feston një ditë shumë të veçantë. Ajo sot feston 8 vjet që nga dita e martesës së saj. Përvjetorin e martesës duket se Arta e ka shumë të rëndësishëm. Ajo ndërkohë po pret fëmijën e tretë dhe dihet se ka një marrëdhënie shumë të ngushtë me bashkëshortin e saj.