SHPËRNDAJE

” 3 vjetori i martesës sonë, fashmë 2 fëmijë e gjithmonë e mê të fortë . Gëzuar 3 vjetorin Kngu im”. Ky ka qenë postimi i yllit suedez të muzikës Liza C. Holmberg ku ka shpërndarë edhe disa foto nga dasma e saj e cila ishte si në përralla me princin e saj. Ky çift mjaft simpatik nga kjo martesë kanë dy djem të parin Alessio e i dyti që sapo i ka mbushur 1 muaj Valentino. Ardhja në jetë e fëmijëve i ka bërë më të kompletuar, më të lumtur e siç artistja shkruan më të të fortë e gjithmonë e më të dashuruar. Urime dhe nga ne e qofshi gjithmonë të lumtur!https://www.instagram.com/p/ChorZu2AWyD/