SHPËRNDAJE

“Welcome to the world Valentín 2022-07-18”. Kêshtu shkruan në rrjeter sociale ylli suedez Liza C. Holmberg teksa ka publikuar edhe 2 foto për të treguar princin e saj të sapo ardhur në jetë dhe lumturinë e saj të madhe. Liza e ka pagëzuar djalin e dytë me emrin Valentin që do të thotë i fortë, i shëndetshëm dhe është emër latin, ashtu siç quhet dhe fëmija i parë Alessio që është po emër latin e do të thotë mbrojtës. Duket se familja e artistes tashmë është kompletuar dhe janë më të lumtur se kurrë. Kujtojmë që në kohën kur ajo ishte shtatzën publikoi projektin e saj më të ti muzikor në versionin video me titull “Feel the vibe” që po pritet mjaft mirë. Ne ju urojmë jetë të gjatë princit të dytë të tyre dhe qofshin kështu të bukur e të lumtur gjithmonë si familje.