SHPËRNDAJE

Shpesh herë në Eis Cafes Fortuna vijnë shumë vizitor nga shqiptarët e famshëm e deri te yjet e njohur të muzikës. Po flasim në ambietin e shqiptarit jo pak të njohur Ceni Hollywood ku këtë herë është vizituar nga reperi i famshmëm Azet si dhe miku i tij Rrahim Bahtiri, ushtari i Betejës së Koshares. Ata të tre merren dhe me menaxhimin dhe imobilim e sigurim të shumë lokaleve të njohura në Frankfurt. Mësojmë se ata shpesh takohen për të biseduar dhe për të shijuar një kafe në Eis Café. Gjithmonë personazhi i njohur Ceni është më pranë artistëve sportistëve dhe të gjithë shqiptarëve atje.