SHPËRNDAJE

“Bajrami pa nanën”, kështu quhet projekti më i ri ardhur nga artisti Isuf Lani ku këtë herë vjen duet me Asan Asani. Ky bashkëpunim i tyre është një ilahi mjaft prekëse, interpretuar mjaft bukur nga ata të dy. Artistët kanë dashur që këtë projekt ta lansojnë në ditën e fundit të muajit të shenjtë të Ramazanit, duke qenë taman e përshtatshme por dhe duke kujtuar të gjithë ata që ndoshta për shumë arsye apo dhe pandemie nuk e kanë nënën e tyre pranë në këtë Bajram që po vjen. Projektin e tyre mund ta ndiqni më poshtë përshtatur mjaft mirë me një video dhe publikuar nga Vizioni dhe Libonia.