SHPËRNDAJE
Artisti shqiptar Bledian Ajroja po përgaditet të sjellë një super projekt. Ne mësojmë se klipi është xhiruar tek i njëjti vend ku është xhiruar dhe filmi i holliwoodit në “The rookery” e video është realizuar nga Lucid Vision Film në director klipi Harkanwar Singh, drejtor prodhimi Harnoor Singh. Muzika është punuar nga Mario Bregu me tekst nga Mario Bregu dhe Qamil Aliu e mix-master Alskend Rrenja e kompania e publikimit Fole Publishing. Kënga do të lansohet shumë shpejt me titull ” E harruar”, e pritet të jetë një super projekt muzikor që nga muzika e deri te skenat e realizimit të videos.