SHPËRNDAJE

Quhet “Do better” projekti më i ri muzikor i yllit shqiptar në Suedi Bleonah. Mësojmë se kënga është punuar nga Rika Music Group, ndërsa teksti nga Bleonah dhe Cecilia Hammarberg & Isak Mutén e ka ardhur edhe këtë herë në gjuhën angleze. Kënga ka vetëm audio dhe po dëgjohet shumë sidomos në radiot e njohura. Kujtojmë se zëri i Bleonah ka qenë shpesh herë në top listat e huaja dhe kjo këngë synon të kapë kreun e këngëve më të mira. Nëse ende se keni dëgjuar ne jua sjellim linkun më poshtë.