SHPËRNDAJE

Gjithmonë ajo ka qenë në rrugën e së bukurës, nga një miss e një bukuroshe e skenës tashmë duke dhënë këshilla për femrat se si të duken të bukura. Po flasin për italo-shqiptaren Carmela Barretta e cila ka tashmë në duar metodat më efektive të vajzave dhe zonjave që vuajnë nga celuliti e që jep efekt menjëherë. Carmela bashkëpunon shumë me personazhë të njohur e me influencë që kanë shumë sukses si biznesswoman.

Produktet që vajza e bukur sugjeron kanë të bëjnë me çdo gjë bio dhe ka nisur bashkëpunimet dhe me shqiptaret e sukseshme në Diasporë. Carmela ka lindur dhe rritur në Gjermani, ndërsa mamin e ka me origjinë nga Kosova, dhe babain italian, ndërsa që e vogël ka qenë në botën e teatrit, modës e muzikës e që nga shtatori i 2020-ës ka nisur me produktet natyrale ku të gjithë klientet janë super të kënaqur e ka startuar në Gjermani, Zvicër, Austri, Shqipëri, Itali e shumë shpejt dhe në Kosovë.

Mjafton që të klikoni në www.carmelabarretta.de ose me emrin e saj në facebook dhe në instagram e mund ta kontaktoni personalisht bukuroshen me origjinë shqiptare