SHPËRNDAJE

Ai është një këngëtar simpatik dhe me zë të veçantë e ajo një vajzë e një prej këngëtareve të njohura. E sot ata të dy sapo janë martuar dhe mund të themi se janë çifti më simpatik e më i ri i estradës shqiptarr. E kemi fjalën për këngëtarin Bledian Ajroja dhe princeshën e zemrës së tij Leonita e cila është vajza e këngëtares Kumrije Mustafa. Ne ju sjellim vetëm disa foto nga dasma e tyre mjaft madhështore ku mësojmë se kanë kënduar të tetë motrat Mustafa, Shkurte Fejza e Gressa Behluli. Por qershia mbi tortë e atmosferës ka qenë ku çufti kanë kënduar një bashkëpunim me titull ” Nuse me tupan ” dhe nëse ende se keni dëgju këngën e keni më poshtë e ia vlen ta dëgjoni pasi ata të dy urojmë të sjellin shumë e shumë këngë pasi zëri ju shkon shumë, ndërsa nusja për herë të parë tregon edhe talentin e madh për muzikë. Kënga është punuar me melodi dhe tekst nga SAIA producent dhe mix & master Alsked Rrenja e video nga X- Creative e dekor nga Haideja. Ne ju urojmë çiftit jetë të lumtur dhe të mendojmë më shumë për këngë të reja së bashku.