SHPËRNDAJE

Ai jo vetëm është këngëtar por shkruan edhe tekste mjaft interesante. Madje dhe tekstin e këngës më të re që pritet të dalë për pak ditë ai vetê e ka shkruar. Eshtë fjala për këngëtarin Durim Halimi që sapo ka xhiruar edhe klipin e projektit të ri me regjisor Vullnet Halili e do të quhet ” Veç për ty”. Mësojmë se muzika është krijuar nga Lior Binyamim ku në klip merr pjesë dhe modelja Angjela Jakimoska apo Miss Europe Maqedonia e vitim 2020. Të gjithë janë në pritje të projektin i cili vjen pas suksesit të këngës “Zemren gur”.

https://www.instagram.com/p/ChVHUpNpPNs/