SHPËRNDAJE

Duket sikur dedikimi më i bukur i kënduar për nënën. E në fakt edhe titulli i këngës ardhur nga këngëtarja e re Aurela Makolli quhet “Nanë”. Nëse ende se keni dëgjuar ne ju ftojmë në linkun më poshtë ta dëgjoni e fa klikoni e duhet ti mbani lotët teksa dëgjoni fjalët dhe interpretimin e bukur të Aurelës. Mësojmë se producenti i këngës është Bini Diez ku dhe ka krijuar beat dhe muzikën, ndërsa klipi është përshtatur mjaft bukur nga Urban Graphics. Por artistja me zërin e veçantë ka qenë e ftuar në disa ahengje si e ftuar speciale dhe ka bërë që të përlotë të gjithë të pranishmit. Vërtetë ajo ka një zë unik dhe patjetër që do të jetë një yll i estradës shqiptare.

https://www.instagram.com/p/Cgzr1aPKwa-/?fbclid=IwAR0ZKvozcnc6VBi4Y8MAmA_fDJ-NYfDrHqlutWMB32bd4IpTdmEgINGdJqE

https://www.youtube.com/watch?v=OddSBCz_HbA