SHPËRNDAJE

Ritëm e plot stil ka sjellë në projektin e ti më të ri artisti Nico. Kënga ka ardhur me një super klip të përshtatur që mban titullin ” Se di mo”. Në këtë projekt artisti me origjinë nga Kosova por që jeton në Zvicër vjen solo e mësojmë se kënga është punuar me tekst e muzikë nga Nurtel dhe vetë Nico e idea për klip me koreografi është menduar nga vetë ai e drejtor i spotit Luz Palokaj. Ky projekt ka ardhur në ditët e para të Vitit të Ri e ka nisur të dëgjohet e pëlqehet mjaft.