SHPËRNDAJE

“Gëzuar ditëlindja ylli jonë, gezimi i parë. Sa shpejt ikën 20 vit, na i gëzofsh 101 dhashtë Zoti të kesh shëndet, fat e gëzime gjatë gjithë jetes. Urime Egzon Shala, love you Gazmend Gazi Shala.Ky është statusi i artistes Vlora Kastrati Shala , ku gjatë ditës së premte ka festuar ditëlindjen e djalit të saj më të madh ku ai mbushi 20 vjeç. Këngëtarja pejane duket sikur është motra e tij e jo mami, megjithëse ka ndarë dhe disa foto të festës por dhe një foto ku ajo kur ishte 20 vjeçe sapo kishte sjellë në jetë djalin, e tash ai sapo ka mbushur këtë moshë.

Mësojmë se edhe vetë Vlora ka marrë dhurata shumë lule në këtë festë nga bashkëshorti i saj pasi ajo i kishte sjellë në jetë djalin e parë. Urime dhe nga ne!