SHPËRNDAJE

Këngëtarja simpatike e me zë të veçantë Kaltrina Gosalci sapo paralajmëroi projektin e ri. Trilleri i coming soon sapo është publikuar nga ajo në rrjetin social instagram që e gjeni me adresën kaltrinago. Dhe në pak sekonda ne kuptojmë se kënga do të jetë një super baladë dhe klipi do të vijë të premten. Ne jemi në pritje besoj se edhe ju lexues pasi kemi thënë se ajo ka nisur mjaft sigurt shkallët e muzikës e po dëgjohet mjaft.