SHPËRNDAJE

Atraktive, një artiste unike në stilin e saj. Kjo është Dafina që gjithmonë mburret e tregon me krenari që me origjinë është nga Dragashi por që jeton dhe vepron në Austri. Ajo nihet tashmë në botën e artit dhe modës si Duff Daddy ose Dacid Go8lin dhe mësojmë se projekti më i ri muzikor është gati e vjen në treg për pak ditë. Mësojmë se vajza atraktive e skenës çdo gjë e ka keijuar vetë në këtë projekt që do të pasohet me video ku një coming soon e ka lansuar në instagramin e saj. Artistja vazhdon të jetë ispirim për shumë vajza të tjera të huaja dhe shqiptare që kanë shije dhe talente në rrymën RnB dhe Hip- Hop dhe jo vetëm. Tashmë jemi të gjithë kureshtarë se çfarë do të jetë ky projekt i veçantë.

https://www.instagram.com/p/CPX7C66HMFS/