SHPËRNDAJE

Në art ka preferuar të quhet Fuli e emri i tij i vërtetë është Florjan Hyseni. Artisti i ri por që ka 7 vjet që merret me muzikë ka gati një supet projekt ku do të vijë në bashkëpunim me shokun e tij Aleh. Fuli pikërisht këtë tê premte ka paralajmëruar lansimin e videos e ku në mini videon shihet se do të jetë një super këngë e zhanrit street-rap. Mësojmë se reperi i talentuar jeton në Zvicër në kantonin Thurgau por me origjinë është nga Kosova. Kënga do të titullohet “Trilla” dhe pritet me mjaft interes nga të gjithë.