SHPËRNDAJE

Deri tani ai ka dy projekte profesionale të parin që e publikoi në qershor të këtij viti e të dytin apo këngën më të re që ka ardhur me klip vetëm pak ditë më parë. E kemi fjalën për talentin që jeton në Firence të Italisë por me origjinë është nga Fushë-Arrez Emanuel Voci. Kënga që është mjaft e bukur e ka nisur të pritet mjaft mirë mban titullin ” Falem-nderit” dhe mund ta dëgjoni në linkun më poshtë, e ku mësojmë se ky projekt është punuar nga vetë këngëtari së bashku me mikun e tij muzikant Malliw nga Palermo. Emanueli krijon muzikë me plot pasion e synon gjithmonë të fitoj zemrën e publikut e me plot synime më tej. Megjithëse siç na tregoi çdo gjë e bën me pasion e nuk ka ndonjë përkrahje nga artistët Big, ndërsa atje ku jeton dëgjon mjaft muzikë shqip e do të donte një ditë të kishte duet me MC Kresha ose Lyrical Son.