SHPËRNDAJE

Projekt pas projekti dhe mjaft e pëlqyer e megjithëse pak kohê në treg ajo ka hyrë fuqishëm duke u dëgjuar përkrah emrave më të njohur. Fjala është për këngëtaren Kaltrina Gosalci ku pas suksesit të baladës ” Ku je” ajo nuk ka pritur gjatë e ka ardhur me një super projekt të rradhës. Kënga quhet “Je largu” qe sapo është publikuar me klip e gjeni kudo në plarformat. Ka më shumë ritëm si këngë, por mbetet gjithmonë në zhanrin e preferuar të saj që edhe i shkon, ajo e baladave. Kaltrina me këtë projekt më të ri tregon edhe një herë jo vetëm seriozitetin që ajo e ka marrë ndaj pasionit të këngës por edhe gjithmonë e më lart në shkallët e muzikës që ajo ka nisur. Këngën dhe klipin mund ta shikoni dhe dëgjoni në linkun më poshtë dhe ia vlen ta renditni në listën e këngëve tuaja të preferuara.