SHPËRNDAJE

Pas suksesit të këngës “Nuk po e sheh” talenti i muzikës shqiptare Kristo Thano na dhuron një super projekt të ri. Quhet ” Larg meje” kënga që ka ardhur vetëm në versionin audio-video por që teksti dhe melodia i ka bërë për vetë të gjithë. Nëse do ta dëgjoni vetëm një herë dëshira për ta kënduar e mësuar tekstin do të jetë sa hap e mbyll sytë. Ashtu si edhe vetë Kristo ka shkruar në instagramin e tij ky ka qenë një projekt që e ka shkruar me shumë dëshirë e tashmë po shijon frytet e tij. Cfarë prisni ende se keni klikuar e dëgjuar këtë këngë që vërtetë të relakson!.