SHPËRNDAJE

Kush tha që djemtë nuk dinë të shkruajnë fjalë të bukura dhe prekëse kur ka ditëlindjen babai. Një urim të bukur postuar dhe me një foto ku shihet këngëtari Dondonii me babain e tij e disa fjalë urimi me rastin e ditëlindjes së tij. “Sot është ditë e veçantë për ty i dashur babë..” etj shkruan mes tjerash këngëtari duke shprehur urimet më të mira për prindin e tij, babain e tij ku edhe ne e urojmë të jetojë 100 vite. Kujtojmë se projekti më i ri muzikor ” DTD” i Dondonii u publikua në fundvitin e kaluar e po pritet mjaft mirë.