SHPËRNDAJE

Një tjetër këngëtare e re po si duket me mjaft të ardhme sapo ka ardhur. Quhet Kaltrina Gosalci e vjen me mjaft stil e interpretim të veçantë me këngën e saj që mban titullin “Lutem”. Producenti i këngës është Agon Neziri ku ka bërë beat dhe instrumentalin, ndërsa teksti nga Diamant Sinanaj dhe vetë Kaltrina dhe video mjaft e bukur xhiruar nga Sunset. Ky është projekti i dytë muzikor i këngëtares nga Prishtina që ka nisur të pritet mjaft mirë, por të tjera do të vijnë. Ne ju ftojmë ta ndiqni e ta pëlqeni në linkun më poshtë.