SHPËRNDAJE

Tammy Hembrow deri më tani është femra më e shikuar nëpër rrjetet sociale,për faktin se ajo është nënë e dy fëmijëve,dhe ka linjat e trupit që qdo femër ëndërron ti ketë.

Falë fitnesit që ajo bënë ajo di ta mbajë në nivel dhe forma të theksuara trupin e saj./GazetaDirekt.com

https://www.instagram.com/p/BUaLY1ij2q4/?taken-by=tammyhembrow&hl=en

https://www.instagram.com/p/BVLaXzRjCSH/?taken-by=tammyhembrow&hl=en

https://www.instagram.com/p/BTHzCiYDpWy/?taken-by=tammyhembrow&hl=en