SHPËRNDAJE

Një pikturë e bukur është pikturuar nga Agim Gecaj, ku gërshetohet tradita e kullave në Dukagjin e cila është në prapaskenë me qendrimin e plakut ulur në karrige në oborrin e tij.

Bëhet fjalë për plakin e urtë nga Logja e Pejës, Dervish Shala i cili është edhe gjyshi i ish-bokserit dhe anëtarit të AAK-së në diasporë, Granit Shalës, shkruan GazetaDirekt.

Për më shumë shihni portretin e mëposhtëm:

Babgjyshi i ish bokserit Granit ShalaDim 120"100 cm

Posted by Gecaj Agimi on Saturday, August 17, 2019