SHPËRNDAJE

Pak ditë me pare në mediat rozë qarkulloi një foto ku duket Marina Fara e shoqëruar nga një i moshuar në një jaht privat. Marina ka sqaruar gjithçka përsa i përket kësaj fotoje. “Personi në fjalë është daja e mikut tim dhe kemi bërë një foto në rastësi në mesin e një shoqërie. Ajo foto është keqpërdorur. Nëse do kishim diccka më tepër nuk do e kisha publikuar në asnjë lloj rrjeti social.”:- ka thene Marina. “Faqet në Instagram shpifin pa pasur asnjë informacion dhe pa e ditur se cfarë marrëdhënie kanë njerëzit midis tyre, shpifin dhe trillojnë”, shtoi ajo.