SHPËRNDAJE

Këto ditë po flasin vetëm për super dasmën e Robin Krasniqit dhe Marigonës e ku kanë qenë shumë të ftuar VIP. Por mësojmë se një prej miqve të tij më të mirë që e ka mbështetur dhe qëndruar afër në çdo moment ka munguar në dasmën madhështore që u mbajt të hënën e 9 Majit në Prishtinë. E kemi fjalën për personazhin e njohur Ceni Holliwood që këtë herë në ditën e rëndësishme të kampionit nuk ka qenë por ka pasur një arsye të fortë.

Ne mësojmë se vetëm pak ditë më parë Ceni ka humbur babanë e tij e kjo ka qenë arsyeja se ska mundur të ishte në dasmën e shokut të tij më të mirë. Por që natyrisht se ai i ka uruar martesën Robinit dhe Marigonës me fjalët më të mira. Ne e ngushëllojmë Cenin për humbjen e babait e urojmë çiftin e bukur Krasniqi!.