SHPËRNDAJE

Mbase është përtace, por, vonesa mund t’i ndodh çdokujt.

Në raste të tilla, Bebe Rexha siç duket dëshiron që t’i kryej gjitha punët përnjëherë, GazetaDirekt.

Këngëtarja kosovare ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se është në tualet dhe po pastronte dhëmbët.

Derisa e bënte këtë gjë, ishin dy vajza që ia rregullonin asaj fytyrën me grim.