SHPËRNDAJE

Suksese pas sukseseve për shqiptaret kudo në Europëml. E suksesi dhe talenti i madh po e shoqëron gjithmonë shqiptaren nga Kosova por që jeton në Zvicër.CIKA Tashmë pas suksesit ndaj të bukurës femërore mësojmë se spo ndalet me hapjet e qendrave të dobësimit që mban emrin e njohur Shkënda Dubova e cila eshte duke ber mrekullia ne gjith Europen .

E kujtojmë se kjo eshte qendra e dytë e hapur nga CIKA në Zvicër pasi e para u hap një vit më herët ne Aargau puna dhe suksesi e kërkesat e shumta bënë që në ditën e 10 Prillit të jetë promovini i qendrës së dytë ne Zürich.