SHPËRNDAJE

“Videoklipi i ri në YouTube, Out now on YouTube, new song. Faleminderit Ghulo Bejiqi, Nurteel Morina, Faruk Luki, ArkivaShqip, Nikolin Dodaj, faleminderit të gjithëve nga zemra ime”. Ky është statusi i artistit Sadik Ukaj- Sadi, i cili sapo ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor kushtuar nënës. Kënga është mjaft e bukur me një tekst mjaft të ndjerë qe mban titullin “Nana jem”, ku Sadi e ka interpretuar mjaft bukur. Ai ka dashur me këtë status të falenderoj dhe bashkëpunëtorët e tij të cilën bashkëpunuan në realizimin e kësaj kënge. Këngën me videoklip mund ta gjeni në kanalin youtube të sapo publikuar ku po pritet e dëgjohet mjaft mirë ndërsa vetê artisti i falenderon ata që e ndjekin.