SHPËRNDAJE

 

Ajo është shumë e re por mjaft premtuese në botën e modelingut. Shkurte Dushica, e cila jeton dhe punon në Zvicër ka pasion modelingun dhe vetëm prej pak ditësh ka realizuar një set fotografik me një nga fotografët më në zë në Zvicer si René Brüngger, i cili ka sjellë një Shkurte mjaft tërheqëse, fotozhenike, të fortë  dhe me një pamje të vendosur drejt suksesit në të ardhmen. Shkurta do jetë e deleguara e Zvicrës në eventin e modës, “Top Model Universe 2019” dhe ne i urojmë suksese! Më poshtë keni disa foto të saj nga seti i ri: