SHPËRNDAJE

“Sot është dita jote zemër, të jam falenderuese për çdo gjë që bën për mua dhe fëmijët tanë. Ju jeni çdo gjë. Gëzuar ditëlindjen kingu im”. Ky është postimi më i fundit që ylli i muzikës nga Suedia Liza C. Holmberg ku ka uruar kështu bashkëshortin e saj me rastin e ditëlindjes. Në rrjetet e saja sociale ajo ka shpërndarë edhe disa foto të kingut të saj dhe dy djemve që kanë nga jeta e tyre martesore. E dimë se ajo ka menduar ndonjë supriza apo dhuratë por ajo tashmë i ka bërë dhuratën më të bukur që do të donte të kishte një djalë baba, dy fëmijët princa që ka me të. Edhe ne i urojmë zemrës së artistes edhe 100 vite të lumtura!.