SHPËRNDAJE

Pse më le”, është projekti më i ri muzikor i cili u lëshua sonte nga këngëtarët e mirënjohur të estradës tonë shqiptare, Andin Randobrava dhe Ibish Shala.

Muzika dhe teksti i baladës “Pse më le”, është punuar mjeshtërisht nga Andin Randobrava, ndërkaq, për videoklipin është përkujdesur “VideoArt”.  /Zarfi Info/

 https://m.youtube.com/watch?v=rpYk5xU1KVQ&feature=emb_err_watch_on_yt