SHPËRNDAJE

Vjen me projekte të menduara mirë duke siguruar sukses. Kjo është këngëtarja Gentjana Gjergji, e cila këtë herë nën petkun e nuserisë ka sjellë super projektin “Nana m’ka thanë” me shumë ritëmm që pritet të këndohet e kërcehet në dasma por dhe në clube. Për këtë projekt artistja ka bashkëpunuar me Studio VDsounds nga Kosova ndërsa video ky Gentjana duket për mrekulli është kujdesur DartChannel. Ne ju ftojmë që ta shijoni dhe ju në kanalin youtube e do ta bëni këngën tuaj të preferuar.