SHPËRNDAJE

Plumi Og dhe LILEM dy anëtarët e grupit të njohur LVA apo gjatë La Vida Alboz sapo kanë sjellë super projektin “PANAMA”. Ashtu siç ishe parashikuar ata fundjavën e kaluar kanë ardhur me këtë super këngë, që ka dhe një video mjaft interesante e ka nisur të pëlqehet mjaft Kujtojmë se djelmoshat e talentuar të këtij labeli janë duke përgaditur të tjera projekte të fuqishme e nuk do të kenë të ndalur. E për të gjithë ju që doni ti njihni më mirë ata janë të shumtë por liderët janë këta : Artan Latifi i njohur si Plumi OG, Naser Hoti me psudonimin N4SI, Flamur Kerqeli si LILEM, Ardian Latifi me pseudonimin Ardi, dhe autsriaku LIL‘’ Shaq Termic. Për më shumë dy djemtë e projektit “PANAMA” mund ti ndiqni e të mësoni më shumë për shqiptarët që jetojnë në Austri në adresat e tyre përkatëse @plumi_og.Iva dhe @lilem_official.